Sunger 66D, 51315, Sunger, Mrkopalj
+385 91 28 05 600
REZERVACIJE
NAŠA PRIČA

Chalet Calla

Predivna priroda

U zagrljaju visokih jela smjestila se Chalet Calla kako bi pružala maksimalno opuštajuću atmosferu uz cvrkut ptica i šum vjetra. Izdvojena od ostalih kuća pruža intimnost i mir za savršen bijeg od gradske vreve gdje uz bogati i sve potrebni sadržaj omogućuje Vaš bezbrižan odmor.

Parkirna mjesta
Bicikle
Mjesta u bazenu
%
Zadovoljstvo gostiju
KUĆA ZA ODMOR IZ SNOVA

Chalet Calla

Dnevna Soba

Topla, drvom okružena dnevna soba uz mnoštvo detalja omogućuje Vam ugodne zajedničke trenutke i razgovore uz pucketanje vatre u kaminu ili gledanje televizije s velike kožne garniture.

Spavaće sobe

Nakon aktivnog dana potreban je dobar san. Zato smo mi mislili na Vas i osigurali vam maksimalnu udobnost kako bi se osjećali kao u svome domu. Na raspolaganju su plahte, ručnici, ogrtači i papuče, a za hladne zimske noći dodatne tople dekice.

Kupaonica

Prostrana kupaonica, ugodne i pastelne boje nudi sve što je potrebno za vas. Ukoliko ste zaboravili nešto od sitnih higijenskih potrepština ne brinite, mi smo mislili i na to. U čarobnoj košari vjerujemo da ćete naći ono što vam fali.

Okoliš i sadržaji

Odmorni ste i želite ispuniti svoj dan aktivnostima a ne želite ići na drugo odredište? Samo izađite, sigurni smo da vam sadržaji Chalet Calle i to mogu omogućiti. Bicikle, badminton, boće, ugodna luljačka, ležaljke za uživanje na suncu, veliki hidromasažni bazen ili mala kreativna čarobna šuma u kojoj možete uživati sa djecom. Samo izaberite i uživajte.
Scroll to top